Stage lopen bij ICP

Wil jij stage lopen bij een Nederlands-Duits familiebedrijf die voor internationale klanten topkwaliteit producten ontwikkelt en fabriceert? Lees dan snel verder!

Stage bij ICP
We bieden je een interessante stageplek met ruimte voor eigen invulling en inbreng binnen een succesvol en voortdurend groeiend productiebedrijf met een no-nonsense cultuur. Je werkt aan uitdagende opdrachten en krijgt goede begeleiding. De sfeer binnen het bedrijf is informeel en dynamisch, de lijnen zijn kort.
Als werkgever streven we ernaar om iedereen dagelijks met plezier en enthousiasme naar het werk te laten gaan.

Wie wij zijn
Sinds 20 jaar ontwikkelen en produceren en verkopen wij elektronische besturingssystemen en de bijbehorende elektrische bekabelingen voor onze klanten. Ons hoofddoel hierbij is een betrouwbare en meedenkende systeempartner te zijn voor onze klanten – van idee, via ontwikkeling, tot productie.

De producten worden hoofdzakelijk gebruikt voor de besturing en bediening van hydraulisch, pneumatisch of elektromechanisch aangedreven toepassingen. De producten van ICP kom je in verschillende markten tegen: bedrijfsvoertuigen, campers, landbouwvoertuigen, aanhanger en uitrusting van voertuigen voor gehandicapten.

Daarnaast heeft ICP in eigen beheer de ICARUS blue afstandsbediening ontwikkeld. Deze industriële afstandsbediening is een standaardproduct die met een handzender of app bediend kan worden.

++++ VOL! VANAF 2025 IS ER WEER PLEK! ++++


Je kunt bij ons stage lopen voor de opleidingen:
  • Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek (vol, vanaf 2025 is er weer plek)
  • Softwaredeveloper (vol, vanaf 2025 is er weer plek)
  • Technicus Engineering (vol, vanaf 2025 is er weer plek)
  • Sales Technnicus Engineering (vol, vanaf 2025 is er weer plek)
  • HBO Elektrotechniek (vol, vanaf 2025 is er weer plek)
  • HBO Technische Informatica (vol, vanaf 2025 is er weer plek)

Spreekt bovenstaande je aan?
Wij nodigen je graag uit om kennis te maken! Reserveer snel een afspraak door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wil je eerst meer informatie? Dat kan! Bel dan naar: +31 548 374 944.