Wij hebben ons de vervulling van individuele en complexe klantwensen als primair doel gesteld. Wij willen uw systeempartner zijn.

Dat betekent voor ons niet alleen de eenvoudige constructie van een onderdeel of een besturing, maar de beheersing van het complete proces - vanaf het eerste gesprek met onze klanten tot en met de kant-en-klare systeemoplossing.

Onze focus ligt hierbij in het bijzonder op kwaliteit en flexibiliteit, waarbij een gunstige concurrentiepositie altijd voorop staat.

Dit ultieme doel realiseren wij via een team van medewerkers, de competenties in de sectoren elektronica, software, mechanica en hydraulica.

De verbetering en verdere ontwikkeling van bestaande structuren en producten blijft ons continue aandachtspunt.

 

Oprichting

Erik van Asselt en Raimund Rasche richten het ICP Intelligent Creative Products-concern op, bestaande uit de ICP Intelligent Creative Products GmbH (vestiging in Essen, Duitsland) en de ICP Intelligent Creative Products B.V. (vestiging in Wenum Wiesel, Nederland).

ICP Cables b.V.

Oprichting van ICP Cables B.V. in Nederland in Wenum Wiesel

Eerste eigen productielocatie

Opening van de eerste eigen productielocatie in Nederland in Wenum Wiesel.

Verhuizing Nederland

Verhuizing van de Nederlandse ondernemingstakken naar een groter productie- en kantoorgebouw in Holten.

Verhuizing Duitsland

Verhuizing van de ICP Intelligent Creative Products GmbH naar een eveneens groter kantoorgebouw.

Naamsverandering

Naamsverandering van de ICP Intelligent Creative Products bv in ICP Systems B.V.

 

Groei

 

In december 2012 werken bij het concern ICP Intelligent Creative Products ca. 25 medewerkers op een productieoppervlak van ongeveer 800 vierkante meter en een kantooroppervlak van in totaal circa 350 vierkante meter.

ICP Headquarter

In februari 2014 is ICP Cables B.V. en ICP Systems B.V. met het kantoor en de productie verhuisd naar een nieuw pand aan de Handelsweg 48 in Holten. Dit pand voorziet in alle moderne eisen om de hoge kwaliteit te waarborgen die u van ons gewent bent.

 

Steeds groter

Vanaf de ontwikkelingsafdeling en de productieafdeling tot en met de distributie en logistiek: de ICP Group groeit onafgebroken in alle sectoren en heeft inmiddels meer dan 45 medewerkers (status februari 2017) in dienst.