Kwaliteit

ICP Group kent, sinds de oprichting in 2003, een hoge kwaliteitsstandaard als het gaat om eisen die worden gesteld aan haar elektronicaproducten. Als het nu gaat om het ontwikkelen en assemblage van bluetooth- of frequentie gestuurde afstandsbedieningen, een elektronische besturings- en-sensortechnologie of elektro kabelconfectie; klanten mogen en kunnen rekenen op kwaliteit met een hoofdletter K.

Hoe waarborgen wij uw kwaliteit?
ICP Group is gecertificeerd conform de internationale erkende ISO 9001:2015 normering. Wij hebben onze bedrijf kritische bedrijfsprocessen beschreven en de productie ingericht volgens het lean manufacturing-principe. Dit betekent een hoge kwaliteit, een snelle en efficiënte productie, een gezond bedrijfsresultaat en tevreden klanten en medewerkers.

Wij streven ernaar om onze organisatie strak neer te zetten en blijven te kijken naar verbeteringen. Wij monitoren onze bedrijfsprocessen continue om de juiste werking te waarborgen. Onze medewerkers maken hier een belangrijk onderdeel vanuit en wij investeren in het competent houden van goed opgeleide en betrokken medewerkers.

Zo zijn:

  • onze medewerkers zijn gecertificeerd conform de internationale geaccepteerde IPC WHMA-A-620 norm;
  • er gecertificeerde medewerkers voor het uitvoeren van soldeer(rework) van assemblages en printplaten conform IPC 7711 en IPC 7721 norm;
  • er gecertificeerde deskundigheid aanwezig voor de kwaliteitsbeoordeling van printplaten IPC WHMA-A-610 norm.

 

Download hier ons ISO 9001:2015 certificaat